Zaken doen met Compatibles2 Cloud Servers gaat verder dan het aanbieden van een product. Bij Compatibles2 Cloud Servers zijn wij trots op de oplossingen die wij kunnen bieden. Maar wij beseffen vanuit onze jarenlange ervaring ook dat onze specialistische oplossingen niet het antwoord kunnen zijn op ieder datacenter, server of storage vraagstuk.

In de post-PC wereld is product informatie overal beschikbaar en makkelijk toegankelijk. Daarom is het voor u als afnemer  eenvoudiger dan ooit om snel een overview te krijgen van de marktoplossingen.

Maar waar veel informatie beschikbaar is, zal nog veel meer mis-informatie aangetroffen worden. Het realiseren van succesvolle ICT oplossingen doe je dan ook niet on-line, maar op basis van samenwerking. Door vanuit een gezamenlijke inspanning de juiste invulling te ontwikkelen die het beste aansluit bij uw behoefte.

Wij hechten primair grote waarde aan samenwerking en het opbouwen van die relatie. Een langdurige relatie met als doel een oplossing, met toegevoegde waarde, op de voor u belangrijke gebieden. Een oplossing die tot stand komt vanuit het wederzijdse vertrouwen dat de perfect fit slechts mogelijk is indien afnemer en aanbieder elkaar eerlijk en voldoende inzicht geven in het op te lossen probleem en de (on)mogelijkheden van de oplossing zelf. Die best fit, voor nu en de nabije toekomst, ontstaat alleen op basis van analyse en veelal een proof of concept.

Want “ICT is (Y)our Treasure”, en dit gedachtegoed is bij ons allesbepalend voor ons handelen.

Informatieaanvragen willen wij het liefst per email behandelen. Vooral om over alle relevante aspecten te kunnen informeren. Indien wij uw vragen ontvangen per e-Mail, zullen wij zo spoedig mogelijk antwoorden en/of  het gevraagde informatiepakket digitaal toezenden, nadat u uw bedrijfsgegevens verstrekt heeft. U kunt hiervoor het beste het onderstaande  online Info & Contactformulier gebruiken. Mochten onze oplossingen naar verwachting het antwoord bieden op uw specifieke storage/data wensen, dan is het zeker zaak om in gesprek te komen.

 

 

  • Cy7 7-node ARM-based server
    Cy7 7-node

Get Offer, Info & Contactformulier

Uw naam en organisatie/bedrijf (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Graag ontvang ik de volgende informatie (meerdere keuzes mogelijk):

Uw bericht