Cloud en Groene IT oplossingen vormen de toekomst, en die toekomst, is al begonnen. Daarom besloot Compatibles2 Cloud Servers vroegtijdig te starten met de distributie van extreem zuinige Cloud Servers. Bijvoorbeeld met de volstrekt unieke Mars 200. Ooit begonnen met de inmiddels niet meer leverbare Cy7 en Cy21 ARM based servers – met als bijzondere kwaliteit o.a. een oneindige schaalbaarheid – bieden wij revolutionaire maar zeer betaalbare oplossingen voor o.a. Hosting Bedrijven en (bedrijfs) Datacenters die beperkingen hebben op het gebied van stroom en ruimte en de operationele beheerkosten willen reduceren.

Maar denk ook aan bijvoorbeeld Cloud Test omgevingen, Research, Educatie, Data Analyse en specifieke nieuwe toepassingen. De MARS 200 biedt tot voor kort onvoorstelbare mogelijkheden op basis van CEPH en is daarom op de Interop 2016 tot finalist en tevens winnaar(!) uitgeroepen in de categorie Storage, MARS 200 Software Defined Storage  (SDS) appliance. 

Mars 200 Ceph Storage Appliance Ambedded

COMPUTEX 2017 Best Choice Golden Award Innovative Technology Award-winning Product: Mars 200 Ceph Storage Appliance by Ambedded

Ook in 2017 valt de MARS 200 in de prijzen en wel als de Best Choice Award op de Innovex. Innovex is de grootste tentoonstelling voor startups in Azië en onderdeel van de Computex ict-beurs. Aan Innovex nemen totaal 272 startups uit 23 landen deel.

De Mars 200 is de allereerste ARM-based SDS in zijn soort en zo inventief, dat het direct de aandacht van de IT-industry leaders op zich gericht weet. Niet in de laatste plaats door de universeel toepasbare virtual storage manager, een simpel te gebruiken software interface om de flexibele, duurzame en ongelimiteerde scale-out  enterprise-en datacenter storage te managen. Large scale storage management heb je met deze software binnen 60 minuten volledig in de vingers.

Bekijk hieronder ook eens de video’s voor een heldere uitleg van de  MARS 20x appliances series, inclusief  management software.

 Cloud Server ARMed Rack with MARS Ambedded 200

Ambedded Mars 200 ARMed  Storage Rack

Dat zijn pas innovatieve oplossingen, die ook nog eens gebruik maken van non-proprietary industry standard storage componenten, dus geen vendor lock-in meer, met dure en soms lastig te verkrijgen specifieke discs, firmware en RAID-controllers.

Vraag de Ceph Storage Appliance Mars 200 201 brochure aan!

Reducing TCO

Reducing TCO: hardware, support, maintenance, energy and cooling costs

Compatibles2 Cloud Servers biedt storage solutions die:

  • de onderhoudskosten drastisch reduceren,
  • een extreme verbetering van de databeschikbaarheid bieden en
  • direct energiebesparing (dus geld en een beter milieu) opleveren

 

ARM-based Storage Servers, nu binnen handbereik.

ambedded-logo

Cy7 7-node ARM-based server Cy21 All SSD MARS 200 8-node ARM Server CEPH

 

minidis-logo-w350Om het aanbod van Groene IT oplossingen zo compleet mogelijk te maken werken wij nauw samen met Europa’s Nr 1 b-to-b leverancier van professionele mini-PC producten en oplossingen MiniDis. De MiniDis webshop bevat een verzameling ‘best of breed’ producten kant en klaar inzetbaar in projecten of voor wederverkoop.

 

 

 

Harde schijf kapot?

DATA KWIJT?

Gratis online eerste hulp bij data verlies tool of klik de bovenstaande banner voor directe hulp aanvraag.

You need a Frames capable browser to view this content.

KO.SAT.Host.Initialize();

 

 

 

Techno-Logical News

artikelen over de Ambedded Hard en Software solutions
Uncategorized

Meer Ceph Storage Appliance info

Op de gloednieuwe dedicated website van producent Ambedded Technology is alle relevante informatie over de Ceph Storage Appliance beschikbaar. Voor product aanvragen in Europa bent u uiteraard bij distributeur   Compatibles2 Cloudservers / miniDis aan het goede Lees verder…

ARM-based Technology

Wat is zo bijzonder aan Ceph?

Ceph: Wat is het? Ceph is open source, software-defined storage software, onderhouden door Red Hat sinds men InkTank in April 2014 heeft overgenomen. Wikipedia leert ons: Ceph replicates data and makes it fault-tolerant,[4] using commodity hardware and requiring no specific Lees verder…